Politica de Rezervare si Anulare

- Rezervări

Rezervările sunt garantate doar atunci când plata este efectuată în avans sau dacă se face un depozit în prealabil.

- Anulări

Pentru rezervările garantate sau plătite în avans:

Dacă în confirmarea scrisă primită de la hotel nu sunt alte condiții specificate, atunci:

Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu saizeci de zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. Cererea de anulare se face scrisa la adresa de mail a unitatii de cazare contact@erosbeachresort.ro Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de saizeci de zile înainte de sosire, sau în caz de neprezentare, după orele 19:00 din ziua de sosire, se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit. În caz de neprezentare hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

- Cazarea oaspeților

Check in : după ora 14:00

Check out : până la ora 11.00

Cazarea (check in) înainte de ora 14:00 și plecarea (check out) după ora 11:00 vor fi onorate de Eros Beach Resort în funcție de disponibilitatea acestuia la momentul respectiv.

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.

Alocarea camerelor, spațiilor de cazare se face în funcție de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumita camera sau o anumită poziție. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea.

- Tarife

Pentru confirmarea tarifului si pentru a primi oferta de cazare vă rugăm să transmiteți e-mail la adresa contact@erosbeachresort.ro

Tarifele includ TVA.

Tarifele diferă în funcţie de perioadă și de tipul de cazare pentru care optaţi. Conducerea Eros Beach Resort poate modifica perioadele ofertelor speciale fără a se face notificări în prealabil.

- Modalități de plată

Eros Beach Resort acceptă plata numerar (Lei), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar (plata se face înaintea cazării).

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Este posibilă parcarea la proprietate gratuita, în limita locurilor disponibile. Parcarea se face pe propria răspundere. Pentru parcare nu se face rezervare. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre.

- Siguranța obiectelor personale

Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății, complexului de cazare, barului.

- Comportament

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în bar a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Eros Beach Resort sau deranjează alți clienți.

De asemenea este interzis excesul de băuturi, sonorizările de volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore care deranjează pe ceilalti turiști cazați.

Este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere. De asemenea, este interzis aprinsul focurilor de orice natură.

- Fumatul

Nu este permis fumatul în camerele si holurile unitatii de cazare Eros Beach Resort.

- Modificări ale politicii hotelului

Politica hotelului poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil si afisata pe site.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, unitatea își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acestuia.

- Date contact ale unitatii de cazare:

Eros Beach Resort

S.C. Danimar Cafe

CUI RO 36976605

J 13/142/2017

Banca ING

Numar Cont : RO97 INGB 0000 9999 1321 1632

Adresa:

Mamaia Nord, Navodari, str.B1, nr.20,cod postal 905700

Unitate cazare Eros Beach Resort

Contact 0722 982 210

Sediul firmei:

Navodari, str. Gradinilor nr.52, cod postal 905700